Maria Vendrik
Spirituele Reizen en persoonlijke groei

Reiki

Reiki 1 cursus

Bij 2 of meer geïnteresseerden plan ik een cursus in
vanaf 3 deeelnemers kan dat ook op jouw eigen locatie zijn.

tijden: beide dagen van 10.00 uur – 16.00 uur, incl.lunch
kosten: 150 euro

Reiki 1 – cursus leert je met reiki jezelf en een ander te behandelen.
Na de inwijdingen heb je reiki weer in je handen voor de rest van je leven.
Ik geef de cursus volgens de traditionele methode van dr. Mikao Usui.

Open behandelavonden

voortaan bij reikimaster Roos Stroop
www.reiki-uithoorn.nl

Reiki 2 cursus

Ik plan een cursus bij 2 of meer cursisten, dat kan ook bij jou thuis zijn.

tijden: vrijdagavond 20.00 – 22.00 uur/zaterdag 10.00 – 16.00 uur, incl.lunch
kosten: 375 euro

Reiki 2 is een verdiepingscursus, waarin je de reikisymbolen aangereikt krijgt. Hiermee kan je op afstand reiki sturen naar anderen en naar situaties in je leven, naar de toekomst en het verleden (energie kent immers geen tijd, noch grenzen). Ook leer je mentale healingen te geven en ruimtes energetisch te reinigen.

Reiki 3

Reiki 3 is de opleiding tot reikimaster. Dit is een persoonlijk proces dat we samen 1 op 1 lopen. Je wordt opgeleid om zelf reiki – cursussen en inwijdingen te gaan geven, maar wat belangrijker is, dat je je eigen meesterschap in handen neemt. Hoe lang deze opleiding duurt is dus afhankelijk van je eigen proces hierin. De beslissing om reikimaster te worden neem je niet met je hoofd, wel met je hart.

Reiki healing cirkel

Een groep van 12 mensen is bereid reiki te sturen gedurende één of twee weken, ter ondersteuning van je proces/pijn/ziekte van dat moment. Deze service is voor iedereen die hier reiki heeft gedaan of ook de directe familie van de medewerkers van de cirkel.

De ervaring leert dat reiki je ontspanning brengt, waardoor pijn en psychische problemen beter te hanteren zijn.Deze hulp is vanuit de healers belangeloos en dienend. We vragen van jou als uitwisseling wel een bijdrage van 10 euro, dat gestort zal worden op de rekening van Reiki Wereldwijd.