Categories

Reiki


Reiki betekent universele levensenergie, de energie die van nature vrij door je lichaam stroomt. Mocht die stroom ergens geblokkeerd raken dan kunnen er uiteindelijk fysieke klachten ontstaan, maar de oorzaak ligt vrijwel altijd op het energetische vlak.
Door dit weer te voeden kan je lichaam haar zelfgenezende vermogen weer aan het werk laten!

Ik ben in 1996 ingewijd tot Reikimaster door Ben Verheijden en werk volgens het originele Usui Systeem. Ik geef sindsdien reiki behandelingen en cursussen, waarin je leert jezelf en anderen met reiki te behandelen (zie onder).

Reiki behandeling:

Met reiki behandelingen zal de energie weer vrij door het lichaam gaan stromen en kan het lichaam zelf de fysieke klachten van binnenuit weer helen.
Bij vermoeidheid, Burn-out, pijnklachten is een reikibehandeling zeer ondersteunend. Uit ervaring weet ik dat botbreuken ook veel sneller genezen met reiki, hoge bloeddruk daalt, slaapproblemen verminderen of verdwijnen. Het is een diepe ontspanning die helend is voor lichaam en geest.
Bij langdurige klachten is het aan te raden 4 behandelingen binnen een week te doen om het lichaam weer in balans te brengen.

De behandeling gebeurt liggend en het gaat  door je kleren heen.
Duur: 1 uur
Kosten: € 80,-
Een cyclus van 4 behandelingen binnen 1 week: € 250,-
Locatie:  Baambrugse Zuwe 90, Vinkeveen
Een week lang op afstand reiki ontvangen : € 80,-

Reiki 1 cursus:

Data cursussen 2023:

vrijdagavond 17 t/m zondagmiddag 19 november

Kosten: € 200,- (incl. koffie/thee/lekkernijen en soep. je neemt zelf je overige lunch mee)

Bij belangstelling van 2 of meer personen plan ik een cursus.

Reiki 1 – cursus leert je met reiki jezelf en een ander te behandelen.
Na de inwijdingen heb je reiki (weer) in je handen voor de rest van je leven.
Ik geef de cursus volgens de traditionele methode van dr. Mikao Usui.
Reiki cursus is in 4 dagdelen. Dat kunnen 4 avonden zijn achter elkaar of (meestal) in een weekend overdag.

 

Reiki 2 cursus:

Reiki 2 is een verdiepingscursus, waarin je de reikisymbolen aangereikt krijgt. Hiermee kan je op afstand reiki sturen naar anderen en naar situaties in je leven, naar de toekomst en het verleden (energie kent immers geen tijd, noch grenzen). Ook leer je mentale healingen te geven en ruimtes energetisch te reinigen.

Data 2023:
Op verzoek plan ik een cursus in.
Deelname: € 375,-
Plaats: Vinkeveen
Duur: 3 dagdelen achter elkaar


Reiki 3:

Reiki 3 is de opleiding tot reikimaster. Dit is een persoonlijk proces dat we samen 1 op 1 lopen. Je wordt opgeleid om zelf reiki – cursussen en inwijdingen te gaan geven, maar wat belangrijker is, dat je je eigen meesterschap in handen neemt. Hoe lang deze opleiding duurt is dus afhankelijk van je eigen proces hierin. De beslissing om reikimaster te worden neem je niet met je hoofd, wel met je hart.


Reiki healing cirkel:

Een groep van 10 mensen is bereid reiki te sturen gedurende één of twee weken, ter ondersteuning van je proces/pijn/ziekte van dat moment. Deze service is voor iedereen die hier reiki heeft gedaan of ook de directe familie van de medewerkers van de cirkel.

De ervaring leert dat reiki je ontspanning brengt, waardoor pijn en psychische problemen beter te hanteren zijn. Deze hulp is vanuit de healers belangeloos en dienend. 
Als je reiki 2 hebt gedaan en mee wilt doen met de Reiki healing cirkel ben je altijd welkom!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *