By admin

Jan

4

Bronkaarten – cyclus van 4 avonden (najaar 2021)

Ben jij bereid om op zoek te gaan naar je Bron, je essentie? Wil je een aspect in je leven dieper doorgronden of onderzoeken? Door het maken van een Bronkaart komen vaak onbewuste aspecten van jezelf aan het licht. Plaatjes zonder tekst zegt zoveel meer dan een woord…Na het plakken gaan we de kaart samen lezen, wat nog meer verdieping brengt!
Op de komende avonden gaan we gericht kijken naar diverse thema’s in je leven en dat uiteindelijk ook integreren. Mooie bewustwording van je innerlijke balans.

Thema’s van de 4 avonden:

1: je innerlijke kind
2: je innerlijke vrouwelijke deel
3: je innerlijke mannelijke deel
4: de integratie van deze 3 delen

De avonden kunnen alleen in de cyclus bijgewoond worden, om zo samen het proces door te gaan.

meer info: zie workshops

Ontspannende lichaamsmassage voor vrouwen.

In deze tijd van afstand behouden is er veel behoefte aan weer aangeraakt te worden. Dat is weer mogelijk! De ontspannen algehele lichaamsmassage met licht muziekje op de achtergrond, brengt je weer helemaal in je lijf en laat je fysiek en geestelijk ontspannen. Voel je welkom! Ik verheug mij om weer aan het werk te gaan!
meer info

Persoonlijke verwendagen voor vrouwen
Het is ook weer mogelijk om weer in verbinding te gaan met jezelf, 1 op 1, op een verwendag.
Een verwendag is een dag voor jezelf. Samen kijken we waar je behoefte aan hebt op dat moment. Denk bijv. aan een Reiki behandeling of een massage, of creatieve dingen als een Bronkaart maken of een mandala tekenen, maar je kunt ook lekker met een dekentje op de bank, met je voeten in een heerlijk geurend rozemarijn voetenbad of een duik in de Vinkeveense plassen…..vul het zelf maar in. Ik zorg ook voor een vegetarische lunch.
Kosten € 160,-

Reiki afstandsbehandelingen.
Een week lang stuur ik je energie om je te ondersteunen in je proces. Dat kan fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel zijn. Deze cyclus kan je net het steuntje geven dat je nodig hebt.
meer info

Comment Feed

No Responses (yet)Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.