Lichtavonden

Vollemaan meditatie- / lichtavonden

Iedereen is welkom op deze avonden. Je hoeft geen meditatie ervaring te hebben. We stemmen ons op deze avonden af op de energie van dat moment, sturen licht naar de plekken waar het nodig is en luisteren naar mooie muziek, gevolgd door stilte, waarin je jezelf weer helemaal tot rust kunt laten komen. Een mooi rustmoment in je vaak hectische bestaan. Door met een groepje samen te mediteren stijgt je trillingsfrequentie flink, hetgeen je weer mee kunt nemen in je dagelijkse bestaan

Data 2021:

dinsdagavond 21 september
oktober vervalt ivm reis
vrijdagavond 19 november
dinsdagavond 21 december Kerstlichtavond (€ 20,-)

Lokatie: Vinkeveen
Deelname: € 15,- 
Tijd: 20.00 – 22.00/22.30 uur
aanmelden: m.vendrik@planet.nl

Het jaar 2021…

Een nieuw jaar in het teken van het niet-weten, vertrouwen dat alles zich mag ontwikkelen naar een nieuwe vredige wereld, waarin we elkaar weer mogen ontmoeten, verbinden en het leven weer voluit mogen leven vanuit onze eigen soevereine zelf. Deze periode dwingt ons in het NU te leven, steeds maar weer te voelen wat wel/niet vruchtbaar is voor jou op dit moment. Met de lichtavonden zullen we samen ons licht bundelen, zodat we de wereld met elkaar weer een beetje mooier kunnen maken.

Verder is het in deze tijd van belang ons weer volledig te verbinden met de aarde, ons fysieke lichaam en de aarde zijn één groot wezen. Door je te verbinden met de natuur, komt je ook in bewustzijn weer meer in verbinding met de oermoeder. Spiritualiteit is pas doorleefd als het ook door je onderste chakra’s is doorleefd. Door je bewust met de aarde te verbinden kan je dit meer en meer bereiken. Op de lichtavonden zullen we elke keer weer bewust verbinding maken met onze aarde-verbinding.

Namasté, Maria

Comment Feed

2 Responses

 1. Tineke Oom23 november 2019 @ 12:33

  Hallo Maria,
  Kwam je bij toeval op het internet tegen en voelde me meteen geraakt door wat jij allemaal organiseerd. En dat zo dicht bij huis. Daarom zou ik mij graag willen aansluiten op de kerstlicht avond van 20 dec.
  Ik hoor graag of dat mogelijk is.

  Warme groet,
  Tineke Oom
  VinkeveenSome HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

Continuing the Discussion