lichtwerk

Volle maan meditatie/lichtavonden

Iedereen is welkom op deze avonden. Je hoeft geen meditatie ervaring te hebben. We stemmen ons op deze avonden af op de energie van dat moment, sturen licht naar de plekken waar het nodig is en luisteren naar mooie muziek, gevolgd door stilte, waarin je jezelf weer helemaal tot rust kunt laten komen. Een mooi rustmoment in je vaak hectische bestaan.

Data meditatie-/lichtavonden 2019:

In verband met mijn reizen zal deze avond niet iedere maand op de datum van de volle maan plaatsvinden.


maandagavond 14 oktober (vervalt!)
dinsdagavond 12 november
vrijdagavond 20 december  –  Kerstlichtavond

2019….

Numerologisch een 3, maar eigenlijk eerst de 12…

12 – mannelijk en vrouwelijk in balans ( 1 en 2 ), overgaan naar een hoger bewustzijn, de twaalf stammen van Israël,  de twaalf apostelen, de twaalf maanden van een jaar, de 12 tekens van de dierenriem…een magisch getal!

Het getal 3:
Voor de Pythagoreërs was het getal 3 het getal van wijsheid, vrede, harmonie en huwelijk. Of zoals Lao Tse het zegt in de Tao Te Tjing: “Een baart twee, twee baart drie en drie baart de tienduizend dingen.” Met tienduizend dingen wordt hier de oneindige veelheid aan mogelijkheden bedoeld. Hieruit leiden we betekenissen af van het getal 3 zoals overvloed, creativiteit, groei en ontwikkeling.
De 3 vertegenwoordigt de volmaakte schepping, die zich echter nog niet op het fysieke vlak heeft voorgedaan, maar er wel in besloten ligt.
In de tarot is de 3 de Keizerin. Waite legt nadruk op de vruchtbaarheid en in het verlengde daarvan creativiteit en groei, die in beginsel in De Keizerin aanwezig zijn.
Het getal 3 is een geluksgetal en hoort bij Jupiter. Jupiter is de heerser van de Boogschutter en zijn trefwoorden zijn o.a.; expansie, optimisme, enthousiasme, eerlijkheid, filosofisch, spiritualiteit, toekomstgericht, overtuigend en levensgenieter.
Maar ook het maken van grote reizen en het verbreden/verdiepen van jouw kennis door studie horen bij Jupiter en dus ook bij het getal 3.Ook genezing valt onder Jupiter en kan je dus in dit jaar genezing gaan zoeken voor eventuele gezondheidsproblemen, verslavingen of psychische problemen en waardoor je meer optimistischer gestemd raakt over jouw toekomst. Er zullen grote stappen vooruit gemaakt gaan worden waarbij we alle steun zullen ontvangen van het Universum. Oplossingen komen er voor alle moeilijke situaties, die op je pad komen. Dus je mag je voorbereiden op een fijn, positief en optimistisch jaar, vol verrassende wendingen en doorbraken.

(bron: o.a. Inspirerend leven)

Namasté, Maria
Comment Feed

One ResponseSome HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

Continuing the Discussion