Lichtavonden

Volle maan meditatie/lichtavonden

Iedereen is welkom op deze avonden. Je hoeft geen meditatie ervaring te hebben. We stemmen ons op deze avonden af op de energie van dat moment, sturen licht naar de plekken waar het nodig is en luisteren naar mooie muziek, gevolgd door stilte, waarin je jezelf weer helemaal tot rust kunt laten komen. Een mooi rustmoment in je vaak hectische bestaan. Door met een groepje samen te mediteren stijgt je trillingsfrequentie flink, hetgeen je weer mee kunt nemen in je dagelijkse bestaan.

Data meditatie-/lichtavonden:

Data 2021:

Indien het niet mogelijk is om het live te doen zal ik met zoom werken. Als je je aanmeldt krijg je de link opgestuurd om in te loggen. (kosten dan € 10,-)

woensdagavond 10 februari (extra avond) via Zoom
vrijdagavond 26 februari via Zoom
maandagavond 29 maart
maandagavond 26 april
woensdagavond 26 mei
juni en juli vervallen ivm reizen
vrijdagavond 20 augustus
dinsdagavond 21 september
oktober vervalt ivm reis
vrijdagavond 19 november
dinsdagavond 21 december Kerstlichtavond (€ 20,-)

Lokatie: Vinkeveen
Deelname: € 15,- 
Tijd: 20.00 – 22.00/22.30 uur
aanmelden: m.vendrik@planet.nl

Het jaar 2021…

Een nieuw jaar in het teken van het niet-weten, vertrouwen dat alles zich mag ontwikkelen naar een nieuwe vredige wereld, waarin we elkaar weer mogen ontmoeten, verbinden en het leven weer voluit mogen leven vanuit onze eigen soevereine zelf. Deze periode dwingt ons in het NU te leven, steeds maar weer te voelen wat wel/niet vruchtbaar is voor jou op dit moment. Met de lichtavonden zullen we samen ons licht bundelen, zodat we de wereld met elkaar weer een beetje mooier kunnen maken.

Namasté, Maria

Comment Feed

2 Responses

 1. Tineke Oom23 november 2019 @ 12:33

  Hallo Maria,
  Kwam je bij toeval op het internet tegen en voelde me meteen geraakt door wat jij allemaal organiseerd. En dat zo dicht bij huis. Daarom zou ik mij graag willen aansluiten op de kerstlicht avond van 20 dec.
  Ik hoor graag of dat mogelijk is.

  Warme groet,
  Tineke Oom
  VinkeveenSome HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

Continuing the Discussion