Maria Vendrik
Spirituele Reizen en persoonlijke groei

over Maria

Positief in het leven staan helpt mij een blij mens te zijn en dat wens ik ook de ander toe!

Mijn interesse en passie in deze levensfase is om mensen bewust te maken van het wezenlijke grote licht dat ze zelf zijn. Alle obstakels op je pad zijn uitdagingen en processen voor groei. Ik werk graag met mensen samen die al een poosje op weg zijn op hun spirituele-/bewustzijnspad.

Geïnspireerd door de energie van Maria Magdalena, het vrouwelijke aspect, werk ik ook graag met vrouwengroepen.
Mijn ervaring met vrouwengroepen is dat als er veiligheid en warmte gecreëerd is, dat alles er kan en mag zijn, los van de denkbeelden en plaatjes die we uit onze jeugd, de maatschappij en soms nog van vorige levens meegenomen hebben.

Mijn missie is om in Co-creatie te zorgen voor een betere wereld, meer vrede te brengen op aarde, wat mijns inziens alleen maar in ons eigen hart kan beginnen.

Iedere druppel op de gloeiende plaat is er weer één’  is mijn motto om steeds weer naar gebieden te reizen die wat licht kunnen gebruiken, in wat voor vorm dan ook. Zo ben ik  actief in de na-oorlogse gebieden van Bosnië, in Jericho en de Gazastrook en heb ik spirituele reizen gemaakt naar o.a. Egypte, Peru, Mexico, Schotland, Engeland, Oost-Turkije en Roemenië en Jordanië.

Ook organiseer ik jaarlijks diverse reizen naar krachtplekken en/of retraites in het buitenland. Door je fysiek en energetisch  (weer) te verbinden met deze plekken heel je jezelf en laad je jezelf op, waardoor je later weer in je heelheid anderen in overvloed kunt geven.

Ik ben opgeleid tot (sport)lerares en ben via massages en Reikimasterschap op een pad van bewustwording gekomen.
Na mijn opleiding tot Spiritueel healer/reader in het Elohim Centre in Veelerveen heb ik de opleiding Familieopstellingen gedaan bij Otteline Lamet en Peter van Zuilekom en de SoulKeytherapy training gevolgd bij Marten Petersen. In mijn praktijk werk ik met al deze disciplines.